top of page

Silver Platform

Herkese Açık·48 üye

Korabi Peshkopi Besa Kavajë transmetim i drejtpërdrejtë 2022 06/12/2023 Shiko Tv


Overview of the football match on 26.09.2022 between KS Korabi Peshkopi and Besa Kavaje that is part of Albania Albanian Cup 2022/23 Round 1 stage.


00 10-07-2019 REF-29891-07-09-2019 29222 Mirembajtje objekte shkollore, kopshte dhe te tjera, 2019 4 099 987. 00 15-08-2019 REF-33508-08-14-2019 26475 Rikualifikim urban i bllokut qe kufizohet nga Blv Bajram Curri-Blv Petro N. Luarasi-Rruga Taulantia-Rruga Ali Demi-Faza I 112 518 191. 00 09-04-2019 REF-17117-04-08-2019 29315 Pjesë këmbimi për pajisje të montuara në mjete. 3 499 400. 00 REF-33142-08-08-2019 29117 Mbikqyrje per prokurimin me objekt Projekt per vendosje matesash ne pallatet me kollone te brendshme, loti I, Qytet Durres 920 833. 00 REF-30769-07-18-2019 26939 Rehabilitim i kanalit ujitës Hardhishtë-Rreth. 2 17 848 333. 00 02-05-2019 REF-20019-04-30-2019 27887 Furnizim vendosje matesash uji per vitin 2019 9 720 624. 00 17-05-2019 REF-22392-05-16-2019 28016 “Ndertim i ujesjellesit te fshatrave Lalëz, Bizë, Draç dhe Shetaj, Nj. Adm Ishëm, Bashkia Durrës” 180 414 265. 00 REF-23655-05-24-2019 28025 Sistemi i kanalizimeve te ujerave te ndotura te zones turistike hamallaj, faza I " Njesia Administrative Sukth Bashkia Durres 82 111 600. 00 REF-23769-05-27-2019 28151 Sistemimi i furnizimit me uje te zones Turistike Hamallaj, Faza I, Nj. Sukth, Bashkia Durres 80 231 511. 00 REF-24568-05-30-2019 29116 Mbikqyrje per prokurimin me objekt Sistemi i kanalizimeve te ujerave te ndotura te zones turistike hamallaj, faza I" Njesia Administrative Sukth Bashkia Durres 1 528 888. Korabi Peshkopi - Besa Kavaje 06.12.2023 - Livescore 4 qer 2023 — (TRANSMETIM###) Tomori Korabi Peshkopi drejtpërdrejt xscores. [Sot@@] Teuta Durrës Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 2022Please use an email ... 00 18-09-2023 REF-80105-09-15-2023 52933 Mirëmbajtja e rrugëve rurale(realokim) 4 427 391. 00 06-10-2023 REF-82446-10-05-2023 52930 Blerje pllaka varri Agjencia e Sherbimeve Publike Elbasan 3 330 192. 00 REF-82497-10-05-2023 52965 Ndertimi i tregut te produkteve Bujqesore Qeverisja Vendore Peqin Bashkia Peqin 17 467 693. 00 REF-83121-10-10-2023 52769 Blerje materiale asfalti Qeverisja Vendore Berat Agjencia e Shërbimeve Publike Berat 25 417 349. 00 14-09-2023 REF-79928-09-13-2023 53071 Blerje pajisije shkollore dhe mobilimi per kopshtin qyteti Krume Qeverisja Vendore Has Bashkia Has 1 250 000. 00 REF-83848-10-16-2023 52797 Loti II: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Rehabilitimi Emergjent i Përroit të Gjerozës tek Fresku” 1 576 551. 00 REF-80441-09-18-2023 53100 Blerje materiale hidraulike dhe elektrike 3 300 000. 00 REF-84408-10-19-2023 53165 Mirëmbajtja dhe riparimi i Stacioneve të pompimit të Shoqërisë Rajonale U. 00 REF-67195-07-28-2020 34676 Mirembajtje te pyjeve 2 290 006. 00 REF-67455-07-30-2020 34249 Furnizim-vendosje pompa, elektromotorre, panele.. etj, per nevojat e shoqerise 19 965 667. 00 REF-60206-06-05-2020 34478 Mirembajtje e objekteve ndertimore per Konviktet e Shkollave te Mesme per vitin 2020 13 662 890. 00 08-07-2020 REF-64540-07-07-2020 34522 Blerje autoveture 41 per sherbim 980 000. 00 REF-65211-07-13-2020 34656 Loti Nr. 1: Mbikqyerje te punimeve per investimin me objekt: Ndertim i rrjetit te Kuz Blloku Drita Nr. 1 dhe Drita Nr. 2 dhe lagjja e Re, qyteti Burrel 1 496 331. 00 30-07-2020 REF-67377-07-29-2020 34596 Meremetim zyrat e Ujesjelles Kanalizime sha Pogradec, ndricim i jashtem Sh. 00 REF-71749-06-06-2023 51956 Loti 12: Kolaudim Punimesh me objekt: “Adaptim i hapesirave të kafsheve në Kopshtin Zoologjik” 49 629. 00 REF-71751-06-06-2023 51393 Sistemim Asfaltim Rruga Koplik-Sterbeq-Jubice-Kamice Bashkia Malësi e Madhe 65 702 263. 00 23-03-2023 REF-62197-03-10-2023 51778 Loti III: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndërtimi i rrugëve të fshatit Gurrë e Vogël”. 685 675. 00 09-04-2021 REF-92571-04-08-2021 38378 BLERJE PEME DEKORATIVE 4 960 000. 00 23-03-2021 REF-90628-03-19-2021 38395 Ndërtim KUZ Vloçisht faza 2 8 333 049. 00 REF-90534-03-19-2021 38585 Blerje materiale pastrimi dhe detergjente për Aparatin, Çerdhen, Pallatin e Kulturës dhe Arsimin, Bashkia Kurbin 2 250 000. 00 REF-91925-03-30-2021 38643 Shtrim rrugesh, sistemim dhe ndricim qender Bushat 4 144 878. 00 REF-92847-04-13-2021 39554 Blerje karburant, nafte per Agjencine e Puneve Publike dhe Mirembajtjes, bashkia Mirdite Agjencia e Puneve Publike dhe Mirembajtjes Mirdite 12-04-2021 REF-92704-04-11-2021 38337 Loti 4 “Pesticide” 414 800. 00 19-07-2019 REF-30773-07-18-2019 26956 Rikonstruksion i shkolles 24 Maji dhe ambienteve sportive, Vlore 82 981 479. 00 26-04-2019 REF-19646-04-25-2019 28150 RIKUALIFIKIM I RRUGICAVE TE QYTETIT KAVAJE 16 420 000. 00 REF-24843-05-30-2019 28722 Rikonstruksion i Rruges Drita, Lagjia Nr. 2, Kavaje 12 325 000. 00 29-05-2019 REF-24193-05-28-2019 29095 Mirembajtje e thelle e sistemit te ngrohjes ne objektet arsimore 35 496 280. [ONLINE<<<] Tirana Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 22.09. 28 maj 2023 — (TV DREJTPËRDREJT) Tomori Korabi Peshkopi 2022 23/05[Transmetim i drejtpërdrejtë! ] Kavajë · Devolli · Egnatia Rrogozhinë · Elbasani ... 00 REF-79762-09-13-2023 53202 Minikontrate-Sistemim, Asfaltim dhe kthim në gjëndjen fillestare të segmenteve rrugore pas ndërhyrjes në rrjetin e Ujësjellësit dhe Kanalizimeve në qytetin e Tiranës për vitin 2023 25-07-2023 REF-75844-07-24-2023(Minikontrate 1) 52809 Blerje bazë materiale për ndriçimin rrugor Qeverisja Vendore Patos Bashkia Patos 3 872 440. 00 REF-81066-09-25-2023 52444 Loti II: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndërtimi i rrugëve “Bedri Karapici”, “Hamdi Pepo” dhe “Bernardin Palja” Bashkia Tirane 1 001 399. 00 REF-76493-08-01-2023 52764 Mirembajtje objekte 2023 Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Bashkia Malesi e Madhe 8 428 985. [[[SHIKO ONLINE**]'''']] Erzeni Korabi Peshkopi shiko live 0 25 maj 2023 — (TV DREJTPËRDREJT) Tomori Korabi Peshkopi 2022 23/05[Transmetim i drejtpërdrejtë! ] Kavajë · Devolli · Egnatia Rrogozhinë · Elbasani ... Korabi Peshkopi vs KS Besa Kavaje Highlights and livestreams of Albanian Cup 2022/23 football fixture between KS Korabi Peshkopi and Besa Kavaje. Best place to watch the 12.10.2022 match of ... Besa Kavajë KF Sopoti transmetim i drejtpërdrejtë 2022 18 te Overview of the football match on 26.09.2022 between KS Korabi Peshkopi and Besa Kavaje that is part of Albania Albanian Cup 2022/23 Round 1 stage. Korabi Peshkopi - Besa Kavaje, 6 December 2023, 1 ditë më parë — Korabi Peshkopi - Besa Kavaje (04.03.2023 | 04 Mar 2023 | 04/03/2023) 1:0 Kategoria e Pare; Korabi Peshkopi - Besa Kavaje (12.10.2022 | 12 Oct ... 00 REF-78011-08-22-2023 52565 Loti 3. ” Mobilje(përfshire mobiljet e zyrave), pajisje shtëpiake(përjashtuar ndriçimin) dhe produkte të pastrimit 6 404 760. 00 REF-78049-08-22-2023 52643 Përmirësim i kushteve të banimit për komunitete të varfëra e të pafavorizuara 34 916 345. 00 04-09-2023 REF-78908-09-02-2023 53001 NSHP, KAMION 20 TON VETËSHKARKUES 7 500 000. 00 REF-83221-10-11-2023 52659 Rehabilitim i gjimnazit “Bajram Avdiu”, Bicaj 58 911 151. 00 06-09-2023 REF-78978-09-04-2023 52775 Materiale ndertimi Qeverisja Vendore Selenicë Bashkia Selenice 16 666 666. 00 REF-80175-09-15-2023 52638 Pyllëzime me Akacie 28 333 333. Korabi Peshkopi vs Besa Kavajë live score, H2H and lineups 10 orë më parë — Korabi Peshkopi - Besa Kavaje, 6 December 2023, 12:00, Albanian Cup, season 2022 - 2023. Head to head statistics, odds, last league matches ...


Hakkında

Global Women Magazine Silver Platform
bottom of page